Despre noi


Viziunea

Suntem o companie 100% ROMÂNEASCĂ cu experienţă în realizarea mobilierului pe comandă fie că vorbim despre proiecte business to business, fie proiecte business to consumer. Dorinţa noastră este să menţinem mereu cele mai înalte standarde de calitate şi design, fiind mereu cu un pas în faţă şi reuşind să aducem în România ultimele tendițe în materie de design, materiale de calitate, finisaje, idei convenţionale sau mai puţin convenţionale, şi să le punem clienţilor la dispoziţie cele mai bune soluţii pentru mobilarea casei, la costuri cat mai reduse.

Misiunea

Partenerul potrivit, la momentul şi la locul potrivit, într-un proiect important din viaţă ta! “Made to measure” este un concept care sună sofisticat, dar care este foarte solicitat de către clienţii nostri. Nu zicem că nu este aşa, ba dimpotrivă, o casă mobilată made-to-measure se apropie de perfecţiune, la fel cum un costum realizat după acest principiu cade perfect pe formele celui care îl poartă. Ne dorim ca persoanele care doresc să colaboreze cu noi să se simtă confortabil, să primească toate informaţiile de care au nevoie şi să aibă încredere în noi, pentru că drumul pe care îl vom parcurge împreună este unul în care ai nevoie de un specialist, de cineva care să ofere consultanţă, suport, transparenţă, calitate, design şi cel mai bun raport calitate-preţ.

Valorile

Valorile sunt criteriile noastre de performanţă pe care punem mare accent.

Tradiţie – povestea noastră a început cu ani în urmă, şi continuă cu succes.

Ambiţie și perseverenţă – ne axăm pe o creaştere sustenabilă şi constantă. Avem încredere în forţele noastre şi în specialiştii pe care îi avem în echipa noastră.

Profesionalism – credem în filosofia lucrului bine făcut şi astfel ne dorim să oferim clienţilor noştri garanţia că proiectul lor este pe mâinile unor profesionişti. Ne propunem mereu ca proiectele noastre să fie impecabile, iar clienţii mulţumiţi de rezultatul final.

Calitate – sunt puţine lucruri pe lumea asta pentru care putem garanta, dar dacă ar fi să alegem unul singur atunci alegem CALITATEA produselor noastre. Şi când zicem calitate ne referim la calitatea materialelor, a finisajelor, dar şi la calitatea oamenilor pe care i-am ales pentru a face parte din echipa noastră. Nu există calitate fără profesionalism şi nici profesionalism fără calitate astfel că întreagă noastră activitate are la baza acest principiu.

Respect – respectul faţă de tradiţie, faţă de frumos, faţă de voi şi faţă de noi înşine. Imaginea pe care ne-o formăm se datorează proiectelor pe care le realizăm. motiv pentru care ne străduim ca toate proiectele noastre să fie desăvarşite.