Mobilier Diverse


Putem realiza la comanda mobilier pentru business-ul dumneavoastra, sau pentru orice alte nevoi:

 – Mobila pentru biroul managerial, este un amestec intre modern si clasic. In functie de modelul ales, cel care o foloseste subliniaza statutul sau. Mobila Birou din clasa business trebuie sa fie ergonomica dar in același timp foarte utila, sa vina in ajutorul angajaților companiei, iar pe deasupra sa creeze o impresie placuta asupra clientului. In general, birou managerial pentru cel cu o functie superioara in firma, ar trebui sa fie mai impunator, sa fie creat din material de o calitate superioara, sa vina cu un design special care sa contina acea nota de superioritate.

 – Masa de conferinte este indispensabila intr-o firma, pentru întâlniri cu antreprenori, potentiali clienti sau clienti deja existenti. Atunci cand alegeti mobilierul, tineti cont de dimensiunile camerei si forma acesteia. Masa de lucru trebuie sa fie aleasa in asa fel incat, atunci cand la o intalnire de afaceri, dezbateri sau o prezentare sa ofere participantilor o impresie placuta cat si o stare de relaxare si confort.

 – Intrarea intr-o companie se face prin zona de receptie, care este locul de asteptare si de informare. Este practic imaginea firmei, locul unde putem crea prima impresie despre companie. 

 – Dulapurile de contabilitate pentru stocare documente servesc la depozitarea actelor contabile în birouri și spații comerciale. Dulapuri de stocare documente au dimensiuni standard, sunt practice și rezistente la uzura. Dulapurile pentru stocare documente sunt indispensabile intr-o firma. Acestea ajuta la stocarea documentelor, organizarea muncii si gestionarea eficienta a timpului.

Corpuri suspendate

Picture 1 of 14